Inför ditt valpköp

 

När du tar kontakt med en kennel av den ras som intresserar dig ska du inte vara rädd för att fråga uppfödaren om denne är ansluten till SKK, eller ställa frågor om rasens hälsa, vilka hälsotester kenneln gör och så vidare.

Vår kennel följer Svenska Kennelklubbens och rasklubbens regler och rekommendationer vilket är en trygghet för dig som valpköpare.

När vi levererar din valp är den registrerad i Svenska Kennelklubben, veterinärbesiktad, chipmärkt, vaccinerad, avmaskad och dolda fel försäkrad. Vi ordnar valp- och kennelträffar för våra valpköpare.

Våra valpar tillbringar sina första levnadsveckor i en lugn del av vårt hus för att sedan flytta ut i köket, husets ”hjärta”. Här socialiseras de naturligt och umgås med oss alla i familjen samt våra övriga hundar och katter, valparna får sina första viktiga livsupplevelser tillsammans med sin trygga mamma.

Om du är nyfiken och vill veta mer om oss och våra hundar, eller planerade kullar, är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Skulle du vara intresserad av en valp från vår kennel vill vi att du berättar lite om dig/er, för att sedan träffas om allt känns rätt.
Vi tycker att det är viktigt att både du som valpköpare och vi som uppfödare får en personlig kontakt, där du kan få den support du vill eller behöver under hundens hela liv.

Under fliken Kontakt hittar du telefonnummer och mailadress till oss.

 

Välkommen att höra av dig!

 

Tips på bra länkar inför ditt valpköp:

Varför ska jag välja en SKK uppfödare?

Att köpa hund