Om oss

Välkommen till Björkbygdens!

Vi, Annika och Magnus samt våra tre ungdomar, bor tillsammans med våra härliga hundar i ett naturskönt Bro strax norr om Stockholm.

Vårt fokus är att våra uppfödningar ska utvecklas till friska och mentalt stabila hundar med härligt temperament, där de har en nyfikenhet och ett fint socialt samspel med både människor och andra hundar. Vi strävar också efter att våra hundar ska hålla en fin och hög kvalitet exteriört.

För att en hund ska vara till glädje för sin ägare behöver den få alla förutsättningar för att vara frisk, därför är vi väldigt noga vid urvalet av avelsdjur. Bra mentalitet, sundhet och ett rastypiskt utseende, utan överdrifter, är viktiga mål för oss.

Vi gör gärna BPH beskrivning på våra hundar och är den första uppfödaren av Podengo som tilldelats Svenska Kennelklubbens BPH diplom, en utmärkelse vi är väldigt stolta över.

Med mer än 30 års samlad hunderfarenhet finns vi här för att möta våra valpköpares frågor och funderingar, och för den som är intresserad av vardagslydnad, tävlingslydnad, spår- eller utställningsträning hjälper vi gärna till med det. Vi ordnar även aktivitetsdagar och kurser exklusivt för våra valpköpare.

Annika är utbildad SBK instruktör (1988), Bevakningshundinstruktör (1996), Mentalfigurant (1997) och Ringsekreterare (2010), samt har tävlat i elit bruks/spår och lydnad klass 3. Är aktiv utställare sedan början av 80-talet.

Från årsskiftet 2018 kan Annika även hjälpa till med djurförsäkringar, läs mer

 

Varmt välkommen att höra av dig till oss, våra uppgifter hittar du under fliken Kontakt.

Annika & Magnus Björkman

 

 


Leave a Reply