Planerade kullar

Liso/Släthår
Vi planerar att para SE UCH NO UCH DK UCH Björkbygdens Glädjefulla Molly ”Molly” på hennes nästa löp, runt november 2019, med Jomgarden’s Gin Pequeno.
Båda hundarna är utan anmärkning på patella (knä) samt DNA-testade fria från båda PRA-varianterna (ögonsjukdomar) som förekommer inom rasen.
Molly har genomfört BPH-prov (Beteende och Personlighetsbeskrivning).

Molly och Gin är två hundar med underbar mentalitet. De är glada, sociala och trygga hundar. Att de även har en tilltalande exteriör är verkligen pricken över i:et!

Cerdoso/Strävhår
Vi planerar att para Björkbygdens Blomsterälvan Rosetta ”Ettan” på hennes nästa löp, runt januari 2020. 
Ettan är utan anmärkning på patella (knä) samt DNA-testad fri från båda PRA-varianterna (ögonsjukdomar) som förekommer inom rasen.
Ettan har genomfört BPH-prov (Beteende och Personlighetsbeskrivning).
Vi har ännu inte bestämt vilken hane det blir. 

Ettan är en hund med en härlig personlighet. Aktiv tjej med en fantastisk spårnos och på Lure Coursing fälten har Ettan visat upp sin smidighet, kraft och fokus. Hon har ett cert i Lure Coursing, fattas nu endast två cert för att tassa i sin mors tasspår och bli Svensk Lure Coursing Champion.
Ettan har även två svenska utställningscert och ett utställningscert i Estland. 


Intresserad av en valp från någon av dessa kombination? Ring eller maila oss på 070-6671440 eller info@bjorkbygdenskennel.se